Hoog contrast Dyslexie lettertype A A A
Zoeken

Over het coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen onze locaties en inloopspreekuren afwijken van reguliere openingstijden. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Op de website van gemeente Arnhem vind je veelgestelde vragen over het coronavirus. 

Contact tijdens Corona

Helaas zijn de corona maatregelen sinds 13 november weer aangescherpt of aangepast door het kabinet. Dat is vervelend, maar onze ondersteuning gaat gewoon door!
Naast telefonische of online afspraken komen we nog steeds op huisbezoek, daar waar dat veilig kan. Samen met jouw wijkcoach bekijk je welke vorm van contact het meest passend is. 
Ongeplande afspraken op locatie en inloopspreekuren kunnen per locatie verschillend zijn i.v.m. de hoeveelheid ruimte die er is. 

Wanneer gekozen wordt voor een huisbezoek, vindt er kort voor het huisbezoek telefonisch een corona-checkgesprek plaats. Hierbij wordt gevraagd:

  • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen gehad:
    neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C), verlies van geur en/of smaak?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met bovenstaande klachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?
  • Kan het gesprek bij je thuis op 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden?
  • We vragen om de ruimte waarin het gesprek wordt gevoerd goed te luchten (bijv. een raampje open).

Als de uitkomst van het checkgesprek goed is kan de afspraak doorgaan. Als dit niet het geval is zal het gesprek verplaatst worden of alsnog telefonisch of digitaal plaatsvinden.

Heb je al een coach?
Dan kun je deze gewoon telefonisch of per email bereiken en zal de wijkcoach met je afwegen welke vorm van contact het meest passend is.

Heb je nog geen coach en wil je een afspraak maken? Plan dan online een afspraak of neem contact op met het serviceteam via 088-226 00 00.