Hoog contrast Dyslexie lettertype A A A
Zoeken

Over het coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen onze locaties en inloopspreekuren afwijken van reguliere openingstijden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Op de website van gemeente Arnhem vind je veelgestelde vragen over het coronavirus, zoals vragen over zorg en welzijn en onderwijs

Contact tijdens Corona

Sinds 15 december jl. is er een algehele lockdown ingegaan. Deze duurt tot in ieder geval 2 maart 2021. Onze manier van werken was sinds de vorige maatregelen van 13 oktober al aangescherpt en deze aanpassingen blijven ook nu gelden. Alle afspraken zullen in principe telefonisch of digitaal plaatsvinden, tenzij er een zeer dringende reden is om daarvan af te wijken. Dit wordt door de coach met je afgestemd. Ook nieuwe afspraken vinden telefonisch of digitaal plaats.

Mocht er, bij uitzondering, een gesprek bij je thuis plaatsvinden, dan wordt je kort voor deze afspraak gebeld voor een Corona-checkgesprek. Hierbij wordt gevraagd:

  • Heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen gehad:
    neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C), verlies van geur en/of smaak?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met bovenstaande klachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?
  • Kan het gesprek bij je thuis op 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden?
  • Ben je onlangs in een gebied of regio geweest waar code oranje of rood van toepassing was?
  • We vragen om de ruimte waarin het gesprek wordt gevoerd goed te luchten (bijv. een raampje open).

Indien de uitkomst van het checkgesprek goed is kan de afspraak doorgaan. Als dit niet het geval is zal het gesprek verplaatst worden of alsnog telefonisch of digitaal plaatsvinden.

Heb je al een coach?
Dan kun je deze gewoon telefonisch of per email bereiken en zal de wijkcoach met je afwegen welke vorm van contact het meest passend is.

Heb je nog geen coach en wil je een afspraak maken? Plan dan online een afspraak of neem contact op met het serviceteam via 088-226 00 00.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle inloopspreekuren gesloten.