Hoog contrast Dyslexie lettertype A A A
Zoeken

Website Wijkteams Arnhem vernieuwd!

De website van Wijkteams Arnhem is volledig vernieuwd. Je vindt hier informatie over allerlei onderwerpen waarmee inwoners van Arnhem regelmatig bij ons aankloppen. Want iedereen heeft wel eens vragen of maakt zich zorgen. Meestal kom je er zelf wel uit. Lukt dat niet, en blijf je je zorgen maken over jezelf, je gezin of iemand in je omgeving? Mogelijk vind je dan op deze website het antwoord op je vraag. En anders lees je wat de wijkcoaches van Wijkteams Arnhem voor jou kunnen betekenen.

De website is gemaakt na raadpleging van de Adviesraden Wmo en Jeugd van gemeente Arnhem. We hebben vooraf dus goed geluisterd naar de wensen en behoeften van inwoners van Arnhem.

Zelf ontdekken

Veel vragen en zorgen van inwoners gaan over wonen, werk of school, opvoeden en opgroeien, geldzaken, gezondheid en welzijn en over ontmoeten en meedoen in de wijk. Die onderwerpen hebben op onze nieuwe site dan ook een duidelijke plek gekregen. Zo kun je per onderwerp zelf ontdekken bij welke organisaties je allemaal terecht kunt, wat je zélf kunt doen om weer verder te kunnen en waarbij het wijkteam je eventueel kan ondersteunen. Ook vind je handige tips en links op de site om nieuwe mensen te leren kennen, mee te doen met activiteiten in de wijk of zelf iets te doen voor anderen.