Werken bij

Wil jij je inzetten voor inwoners van Arnhem die het zelf – met hulp van hun omgeving – even niet redden? Kom dan werken bij Wijkteams Arnhem!

Coach

Coaches zetten zich in voor alle kwetsbare inwoners van Arnhem. Dat kunnen jongeren zijn, volwassen, ouderen of gezinnen met kinderen. Dit doe je in een van onze acht wijkteams. Je leert inwoners kennen, je staat naast hen, denkt mee en helpt hen vooruit. Je stimuleert inwoners om hun eigen kracht en die van hun netwerk in te zetten, zodat zij zich weer sterker voelen en beter kunnen functioneren in de samenleving.

Als coach werk je midden in de wijk en ben je aanwezig op scholen, in buurthuizen en op andere plekken waar inwoners bij elkaar komen. Voor afspraken kom je bij mensen thuis. Daarnaast heeft elk wijkteam een werkruimte in de wijk waar de coaches bereikbaar zijn voor inwoners. Beslissingen neem je zoveel mogelijk samen met je collega’s in het wijkteam.

Organisatie

Wijkteams Arnhem is een organisatie waarbij de teams worden aangestuurd door een teamleider. Daarnaast is er een managementteam, bestaande uit de directeur-bestuurder, 2 managers primair proces en een manager bedrijfsondersteuning, aangevuld met een HRM adviseur. De medezeggenschap is georganiseerd in een ondernemingsraad. Collega’s van bedrijfsondersteuning bieden optimale ondersteuning, zodat de wijkteams hun werk met aandacht kunnen doen.