Coronavirus – Laatste update en veelgestelde vragen. Klik hier voor meer informatie.

 

Proclaimer

 

Dit is de officiële website van de Wijkteams Arnhem. Wijkteams Arnhem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Ook voor aanvullende vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

 

Privacystatement

Wijkteams Arnhem respecteert de privacy van de bezoeker van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft via webformulieren vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De gegevens die via een webformulier worden verstuurd worden gecodeerd verstuurd via een zogenaamde beveiligde verbinding.

 

Het bezoek aan de website van de Wijkteams Arnhem kan geheel anoniem plaatsvinden. Wel zijn we geïnteresseerd in gegevens die ons inzicht geven in bezoekersgedrag, opdat wij onze website hierop kunnen aanpassen. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld op welk tijdstip u de site bezoekt, vanaf welke site u op onze site binnenkomt, hoe lang u op de site blijft en welke pagina’s het meest bezocht worden. Deze gegevens worden volledig anoniem verzameld.

 

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal (waaronder de foto’s) in deze site mogen alleen na schriftelijke toestemming van Wijkteams Arnhem worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Aanvragen voor toestemming kunt u bij ons indienen.

Foto’s op deze site zijn afkomstig van:
Ellis Regina Jansen

Renate Meijring, Wijkteams Arnhem

 

Realisatie

Deze site is  gebouwd door Einder Communicatie in Nijmegen in samenwerking met Studio Vuurkever.