Geldzorgen en administratie

Heb je schulden? Ben je het overzicht kwijt over je inkomsten en uitgaven? Maak je post niet meer open, omdat je bang bent voor rekeningen die je niet kunt betalen? Stress en schaamte kunnen je dieper in de problemen brengen. Blijf er niet mee rondlopen!

Misschien heb je iemand in je omgeving die je vertrouwt en die kan helpen om je geldproblemen in kaart te brengen en actie te ondernemen. Kom je er niet uit, bespreek je zorgen dan met jouw wijkteam.

Administratie

Je administratie op orde houden, zorgt voor duidelijkheid. Je hebt dan inzicht in wat je hebt betaald, wat je nog kunt besteden, waar je voor verzekerd bent en welke rekeningen je nog kunt verwachten. Wil je weer grip krijgen op jouw administratie? De medewerkers vanuit “Goed Geregeld Arnhem” helpen je graag mee om je financiële zaken weer op orde te krijgen.

Schulden

Praten over je schulden is de eerste stap naar een oplossing. De coach kan je ondersteunen om je inkomsten, uitgaven en schulden in kaart te brengen. De coach denkt ook met je mee over wat er nodig is en begeleidt jou daar naar toe.

Heb je schulden, dan verwijst de coach je door naar Plangroep. Plangroep voert voor gemeente Arnhem de schuldhulpverlening uit. De coach ondersteunt jou bij de aanmelding en intake. De schuldhulpverlener van Plangroep bekijkt samen met jou welke oplossingen er zijn voor jouw financiële problemen.

Ben je tussen de 18 en 27 jaar?

Is je inkomen gedaald of ben je je (bij)baan kwijt en wil je weten waar je recht op hebt? Neem dan contact op met Opr€cht. Opr€cht zet zich in om schulden bij Arnhemse jongeren te voorkomen en op te lossen. Je krijgt een buddy van je eigen leeftijd die jou gaat helpen.

Heb je schulden dan kun je ook terecht bij Plangroep. De coach begeleidt jou daar naar toe.

Ik heb een andere vraag