Over Wijkteam Centrum, Spijkerkwartier, Arnhemse Broek

Wijkteam CSA bestaat uit 29 medewerkers en heeft expertise op het gebied van  jeugd en volwassenen. De drie wijken waarin wij werken zijn heel divers net als onze medewerkers. De wijkcoaches hebben allemaal een verschillende achtergrond. Hierdoor kunnen wij goed aansluiten op de vragen die we krijgen vanuit de wijk. We vinden het belangrijk dat inwoners met ons meedenken over de wijk en de wijkteams. Hiervoor organiseren we onder andere twee keer per jaar inwonersbijeenkomsten met verschillende thema’s.

 

Daarnaast werken wij nauw samen met het team leefomgeving. Meer informatie kunt u lezen op deze website.

 

Praktische informatie

Elke eerste en derde donderdag van de maand is er spreekuur in de Lommerd. Voor het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon binnen lopen.

Tijd: 13.30 – 15.30 u

 

Elke donderdag draait het wijkteam spreekuur bij inloopvoorziening ’t Kruispunt. Het spreekuur is alleen toegankelijk voor de bezoekers van de voorziening.

Tijd: 10.00 – 13.00 u

  

Handige sites

Wijkteam CSA heeft een facebook pagina. Via deze link kunt u een kijkje nemen op de pagina en lid worden. We posten hierop activiteiten in de wijk en informatie die wij belangrijk vinden om te delen met inwoners uit de wijk.