Over Wijkteam Noord-West

Wijkteam Noord-west bestaat uit 28 wijkcoaches en heeft expertise op het gebied van  jeugd en volwassenen. Woont u in de wijk Klarendal/Sint Marten, Sonsbeekkwartier, Transvaalbuurt, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Heijenoord/Lombok, Klingelbeek/ Hoogstede/ Rosandepolder of Schaarsbergen? Dan kunt u bij het Wijkteam Noord-West terecht met al uw vragen over opvoeding, zorg, welzijn, werk en inkomen.

 

Wij als wijkcoaches hebben allemaal onze eigen achtergrond. Hierdoor kunnen wij goed aansluiten op de vragen die we krijgen vanuit de wijk. We vinden het belangrijk dat inwoners met ons meedenken over de wijk en de wijkteams. Hiervoor organiseren we onder andere twee keer per jaar inwonersbijeenkomsten met verschillende thema’s.

 

Daarnaast werken wij nauw samen met het team leefomgeving. Meer informatie kunt u lezen op deze website.

 

Praktische informatie

Tijdens de wekelijkse inloop op de donderdag bij het Inloophuis Sint Marten zijn op de even weken wijkcoaches aanwezig. Voor deze inloop hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon binnen lopen.

Tijd: 10.30 – 12.00 uur

 

Elke donderdag draait het wijkteam spreekuur in De Nieuwe Hommel, De Wiltstraat 6. Ook hier kunt u gewoon binnenlopen.

Tijd: 15.00 – 16.00 uur

 

Handige sites

Wijkteam Noord-West heeft een facebook pagina. Via deze link kunt u een kijkje nemen op de pagina en lid worden. We posten hierop activiteiten in de wijk en informatie die wij belangrijk vinden om te delen met inwoners uit de wijk.