Coronavirus – Laatste update en veelgestelde vragen. Klik hier voor meer informatie.

Inloopspreekuren Wijkteam Presikhaaf

 

Let op: in verband met Corona zijn er momenteel geen inloopspreekuren.  

 

MFC Presikhaven
Laan van Presikhaaf 7
Maandag 09.00 – 11.00 uur
Woensdag 09.00 – 11.00 uur
Donderdag 13.00 – 15.00 uur

 

Gezondheidscentrum de Bethaan
Volkerakstraat 181
Dinsdag 12.00 – 15.30 uur

 

Voor elkaar
SWOA, De Weldam,
Middachtensingel 39
Vrijdag 11.00 – 12.00 uur

 

Over Wijkteam Presikhaaf

Wijkteam Presikhaaf is voor iedereen toegankelijk en dichtbij. Als team staan wij altijd in verbinding met bewoners uit de wijk. De coaches in ons team hebben verschillende achtergronden en opleidingen. Samen hebben zij de deskundigheid in huis hebben om u op weg te helpen bij vragen over opvoeding, zorg, welzijn, werk en inkomen.

 

De coaches denken in mogelijkheden en stimuleren u om op eigen kracht verder te gaan. U houdt altijd zelf de regie, de coaches staan naast u. Kunnen de coaches u niet helpen, dan zoeken zij met u naar passende zorg. Wij ondersteunen u bij het maken van een eigen plan om de door u gewenste situatie zoveel mogelijk te bereiken.

 

Presikhaaf is een kleurrijke, multiculturele wijk. Wij vinden het belangrijk om mensen te verbinden. Daarom hebben wij goede contacten met de wijkverpleegkundige, het Team Leefomgeving
Presikhaaf, het Loket werk en inkomen, de Sociaal Raadslieden Rijnstad, het Huurdershuis, diverse bewonersinitiatieven en vrijwilligersorganisaties in de wijk.