Vaste inloopspreekuren:

 

elke woensdagochtend bij het Pluspunt van 9 tot 11 uur Rijkerswoerd

 

elke woensdagmiddag van 15 tot 16 uur op sportcentrum ESA Rijkerswoerd (tot en met week 33/22 augustus 2018  is er geen open inloop i.v.m. verbouwing van de ruimte)

 

elke woensdagmiddag 12 tot 14 uur op de Hooijmaat bij de Korenmaat

 

elke donderdagochtend van half 10 tot half 12 op locatie de Petersborg

 

elke vrijdagochtend in de openbare ruimte van de Stedumhof van 10 tot 12 uur

 

Informeer bij de school van uw kind wanneer de wijkcoach aanwezig is

 

Tevens is er elke woensdagochtend van 10 uur tot 12 uur een koffieochtend voor en door inwoners aan het Croydonplein

Over Wijkteam Rijkerswoerd, Kronenburg, Vredenburg

In de wijken Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg is het wijkteam RKV actief. Ook de wijken Appelgaard en Holthuysen vallen onder hun werkgebied.

Wijkteam RKV bestaat uit professionals (wijkcoaches) ervaren in maatschappelijke vraagstukken voor jeugd en volwassenen.

Zij bespreken met u uw vragen over bijvoorbeeld schulden, hulpmiddelen, ondersteuning thuis, opvoeden en opgroeien, meedoen in de wijk, zorgen om inkomen, psychische problemen en huisvesting.

De wijkcoaches hebben een goed beeld van de sociale kaart van uw wijk, en kijken in eerste instantie naar oplossingen dichtbij.

Het wijkteam is te vinden op locatie aan het Croydonplein 388 en tevens worden er op diverse plekken in de wijk zoals scholen en wijkcentra inloopspreekuren gehouden.

 

Wanneer u een afspraak maakt met het wijkteam dan komen er 2 wijkcoaches bij u op huisbezoek. Zij bespreken samen met u wat nodig is.

Tijdens openingstijden kunt u altijd binnenlopen. Ook kunt een eerst afspraak maken via deze site.