Heeft u een korte vraag of heeft u hulp nodig bij het maken van een afspraak, bel dan met 088-226 00 00 of kom langs op een van onze inloopmomenten:

 

elke woensdagochtend bent u welkom bij het Pluspunt in Rijkerswoerd van 9 tot 11 uur

 

elke 1e woensdag van de maand op het Croydonplein 388 van 13:00 tot 15:00uur: Participatie inloopspreekuur met Werk en Inkomen, UWV, vrijwilligerscentrale Arnhem, Activerend Werk en de Wijkcoach

 

elke donderdagochtend van 10 tot half 12 op locatie de Petersborg

 

elke vrijdagochtend in de openbare ruimte van de Rijnlandflat aan de Stedumhof van 10 tot 12 uur

 

Elke vrijdagochtend, m.u.v. schoolvakanties, op kinderdagverblijf Tussenthuis (lokaal naast Peuterspeelzaal Jip en Janneke) van 8:30 tot 10:30

 

Informeer bij de school van uw kind wanneer de wijkcoach aanwezig is

 

Koffie?

 

Elke woensdagochtend van 10 uur tot 12 uur is er een koffieochtend voor en door inwoners aan het Croydonplein

Over Wijkteam Rijkerswoerd, Kronenburg, Vredenburg

In de wijken Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg is het wijkteam RKV actief. Ook de wijken Appelgaard en Holthuysen vallen onder hun werkgebied.

Wijkteam RKV bestaat uit professionals (wijkcoaches) ervaren in maatschappelijke vraagstukken voor jeugd en volwassenen.

Zij bespreken met u uw vragen over bijvoorbeeld schulden, hulpmiddelen, ondersteuning thuis, opvoeden en opgroeien, meedoen in de wijk, zorgen om inkomen, psychische problemen en huisvesting.

De wijkcoaches hebben een goed beeld van de sociale kaart van uw wijk, en kijken in eerste instantie naar oplossingen dichtbij.

Het wijkteam is te vinden op locatie aan het Croydonplein 388 en tevens worden er op diverse plekken in de wijk zoals scholen en wijkcentra inloopspreekuren gehouden.

 

Wanneer u een afspraak maakt met het wijkteam dan komen er 2 wijkcoaches bij u op huisbezoek. Zij bespreken samen met u wat nodig is.

Tijdens openingstijden kunt u altijd binnenlopen. Ook kunt een eerst afspraak maken via deze site.