Inloopspreekuur

 

Serviceflat Elderveld:

elke woensdag van 13.30.00 tot 14.30 beneden in de centrale ruimte

 

Gaanderij:

Elke woensdag van 13.30 tot 14.30 uur

 

 

 

 

Handige websites in Schuytgraaf, Elderveld

Inschuytgraaf.nl Elderveld.nl

Over Wijkteam Schuytgraaf, Elderveld

Als wijkcoach van het team Schuytgraaf & Elderveld willen wij samen met jou je vraag bekijken en een passend antwoord zoeken. Elke vraag is anders, net zoals elke inwoner anders is, hierin willen wij als team maatwerk geven. We luisteren, staan dichtbij, leren elke dag weer bij en willen graag dat de situatie weer gaat bewegen. We kijken samen hoe we jou in je eigen kracht kunnen zetten. Waar nodig wandelen wij een stuk met je mee!

 

Als je een afspraak hebt gemaakt bij het wijkteam dan komen wij met twee coaches bij jou langs voor een keukentafelgesprek. Het ligt aan de soort vraag of wij vanuit de expertise volwassenen, jeugd of een combinatie van beide bij je langs komen. In dit gesprek bespreken we jouw vraag en vragen daarnaast breed uit op verschillende leefgebieden. Denk aan sociaal netwerk, financiële situatie, zingeving, dag invulling, praktische zaken en psychische & lichamelijke situatie. Naast deze onderwerpen vinden wij het belangrijk om te horen wat er goed gaat en waar je nou blij van kan worden! Het ondersteunen of oppakken van een vraag kan op verschillende manieren. Samen kijken we wat passend voor je is.

 

Ons team bestaat uit 22 professionals met ervaring en kennis op allerlei gebieden binnen zorg en welzijn. Voorbeelden hiervan zijn: schuldenproblematiek, werk en participatie, begeleid wonen, opvoedingsondersteuning, jeugdproblematiek, psychische problematiek, verslaving, huishoudelijke hulp, lichamelijke & geestelijke beperking en dagbesteding.

We zijn een divers team wat graag wil bijdrage aan samenwerking, goede sfeer in de wijk en mensen die op hun eigen manier gelukkig zijn.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie, kun je altijd contact met ons opnemen! We zijn ook bereikbaar via Facebook. https://m.facebook.com/groups/658127237705032

 

Onze Samenwerking met team Leefomgeving:

 

De teams leefomgeving houden zich bezig met voorzieningen op wijk- en buurtniveau; Signalen die wij zien binnen ons werk die daar mee te maken hebben delen wij met hun. Het team Leefomgeving van Schuytgraaf en Elderveld krijgt zo een realistische kijk op de behoeften van de wijk. Zodat de gemeente het geld besteedt aan wat het meest nodig is. Hiervoor hebben wij regelmatig contact met team Leefomgeving.

Meer informatie over team leefomgeving kun je vinden op: https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Wijken/Mijn_wijk